L a s t S u m m e r;
You are at xx.blogspot.com

Please navigate with the tabs on the right.

31 March 2011

Hit and Run..

Hello.. aku baru masuk ofis.. hari ni ternyata aku malang.. pagi2 kereta dah kene langgar.. sigh.. sakit ati wei.. dah la kene langgar, mamat tu blh lari lagi.. yg best nya plak, aku tgh neves jadi tak tgk la no. plat kereta jahanam tu.. hari lg hujan.. ishhh aku hon and then nak kejar pun dia dah jalan ke arah lain.. eeeeeeeeee mmg sakit ati la.. sebab tu la aku pagi2 dah menaip entry.. huhu.. mood aku mmg tak ok dah.. sampai je tempat parking area ofis, aku trus call my Darling.. nasib baik aku tak nangis.. dia cakap takpe, janji aku ok dan selamat.. walaupun aku ni baru memandu, tapi aku tau la undang2 jalan raya.. aku pandu berhati2, orang plak yg langgar aku.. sigh.. well, nasib baik la tak teruk sangat condition kereta aku.. kene bahagian pintu belakang (passenger seat) belah kanan.. nanti aku plan nak anta gi workshop kasi ketuk itu pintu.. duit lagi.. huhu.. yg penting, aku selamat.. kan kan.. Thank God..

Ok la, sampai di sini saje entry buat kali ni.. babai! Take care ya..

x0x0
Diana








2 comments:

Ummi Ammar said...

wah kamu ni memang bagus.. kalau maintain diet from last year, mesti dah 65Kg... lepas ni kalau dah turun pun kena maintain diet lagi... bukan senang nak turun 10kg dalam masa 3 bulan... kamu dah pernah buat dan insyallah boleh buat lagi bagus... then, jangan lupa maintain yee...

Diana S said...

hehe tu la pasal.. dulu diet & workout mmg tak strict.. semangat tak kuat.. skrg ni tgh berusaha & if turun i hope boleh maintain.. :) anyway, thanks sbb sudi mengomen..